Echidna

Echidna on monotremes-irrotuksen edustaja (yhdessä echidnan kanssa tämä sisältää platypus). Echidna-perheen yksilöt ovat munasarjojen nisäkkäitä. Tämä perhe koostuu vain kahdesta suvusta: suvun Echidne ja suvun proehidne. Habitat – Australia, saaret Uusi Guinea ja Tasmania. He haluavat asettua alueita, joille on tyypillistä lauhkea tai kuiva ilmasto. Samaan aikaan he rakentavat kotejaan puistoihin, pihapiireihin tai metsiin.

Echidna

Echidit ovat maanläheisiä eläimiä, joiden kehon pituus on kahdeksankymmentä senttimetriä ja paino kymmenen kiloa. Elintarvikkeissa käytetään termiittejä ja muurahaisia. Pään etuosa on venytetty, muodostaa “nokka”, se on hieman ylösalaisin ja vie lähes puolet pään pituudesta. Silmät pienet. Vaikka näille eläimille on ominaista hitaus, he kuitenkin uivat hyvin. Echidnalla ei ole niin paljon luonnollisia vihollisia, mikä tietysti johtuu runsaasti neulasten määrästä.

е Echidna-kynnet on sovitettu tekemään erilaisia ​​tehtäviä.

Esimerkiksi etupuoleissa sormet on varustettu kaarevilla kynteillä, joten näiden eläinten on välttämätöntä tuoda ruokia avaamalla termiittien ja muurahaisten pesät. Pituuden takajalat ovat kuin kampa.

Ekhideilla on pitkä kieli.

Pitkä ja tahmea. Sen pituus vaihtelee viidestätoista 25 senttimetriin. Nämä echidnan kielen piirteet palvelevat heitä etsimään ja poistamaan ruokaa. Anthillin tuhoutumisen jälkeen käytössä on kieli, jonka takana on runsaasti dentiileja. Ne, yhdessä jäykkien palatine taitteiden, jauhaa saapuvia elintarvikkeita.

Echidna

the Viprin paksu iho peitetään neuloilla.

Neulat, joiden pituus on jopa kymmenen senttimetriä, ovat muunneltuja karvoja. Vain vatsa vapautuu neuloista. Neulat ovat keino suojella. Joten, jos nämä vaaratekijät ovat vaarassa, nämä eläimet haudataan, vain neulaset näkyvät maan pinnalla.

Echidit eivät asu yhteisössä.

Jokainen tämän perheen yksilö suojaa omaa aluettaan (siihen, echidna-metsästykseen). Ne ovat aina varovaisia ​​ja hidas. He asuvat erikseen ja salaa. Kun turvakodit käyttävät kouruja, mätää kantoja ja tukkeja, erilaisia ​​punkkeja. Echidnaa nähdään harvoin päivän aikana – ne toimivat pääasiassa yöllä.

Ekhideilla on terävä näkö.

Nämä eläimet havaitsevat pienimmät liikkeet lähimmässä naapurustossa. Uhanalaisessa tapauksessa ne sulkeutuvat välittömästi ranteissa, risteyksissä (tai yksinkertaisesti upposi maahan tai hiekkaan).

Kevään kynnyksellä viikunat aloittavat kasvatuskautensa.

Sukupuolen jälkeen naaras asettaa vain yhden munan, joka asetetaan sitten vatsalle suunniteltuun pussiin. Noin kaksi viikkoa naaras käyttää munaa, vielä kolme kuukautta – nuorin. Hän kuluttaa äitinsä rasvaton maitoa – ja se kestää noin kuusi kuukautta “elävän tilan” muutoksen jälkeen – hän siirtyy äidin selälle.

Echidna

Echidnan metsästys on kielletty kaikkialla. Tämä johtuu siitä, että australialaiset aborigines tuhosi runsaasti echidna-yksilöitä (neulojen ja lihan vuoksi). Näiden eläinten pelastamiseksi metsästys oli kiellettyä heille. Kansainvälinen Punainen kirja sisältää lyhytpalkitut echidna ja pitkäkestoiset echidna.

Add a Comment