Epätavimmat eläimet

Jotkut ovat surullisia, että lohikäärmeitä esiintyy vain saduissa, eikä maanpäällä ole epätavallisia eläimiä. Tässä on kuitenkin luettelo epätavallisimmista eläimistä planeetalla, jotka kumoavat tämän vaatimuksen. Lehtimäinen merilohikäärme

Epätavimmat eläimet

.

Tämä merikala on merihevosen sukulainen ja asuu Länsi- ja Etelä-Australian vesillä. Yleensä meri-lohikäärme löytyy matalasta vedestä, jossa vesi lämpenee hyvin. Eläimen erottuva piirre ovat ruumiin ja pään prosessit, jotka muistuttavat lehtiä ja toimivat peittäen. Vedessä lohikäärme liikkuu niskan päällä olevan finin avulla ja myös hännän kärjen lähellä olevaa selkäreunaa. Eläimet ovat täysin läpinäkyviä. Lohikäärme ei ole niin pieni – se voi kasvaa 45 cm: iin. On mielenkiintoista, että lehtimetsäinen lohikäärme on Etelä-Australian valtion tunnus.

Epätavimmat eläimet

Biruang tai Malayn karhu.

Tämä nisäkäs on karhun perhe. Asuu Biruang Indokissa ja Indonesiassa. Tällainen karhu on karkea, lyhyt mutta leveä kuono. Korvat ovat lyhyitä ja pyöreitä. Korkeissa raajoissa on valtavia tassuja, joilla on suuret kaarevat kynnet. Karhun jalat ovat paljaat, ja hampaat ovat pieniä. Biruang-turkki on sileä, kova ja lyhyt, väri musta, muuttumassa kalalokeltaiseksi. Eläimen rinnassa on yleensä paikka, joka muistuttaa nousevaa aurinkoa. Biruang johtaa yöelämää, päivällä hän nukkuu tai aurinkokylpylöitä puissa, missä hän rakentaa asunnon, joka muistuttaa pesää. On huomattavaa, että tämä eläin on karhun perheen pienin edustaja, ja se on hyvin harvinaista. Kärpän pituus on enintään puolitoista metriä, korkeus on enintään 70 cm ja massa on 27-65 kg.

Epätavimmat eläimet

Komondor.

Tätä koiranrotujaa kutsutaan myös unkariksi paimeneksi. Se elää kaikkialla, koska se on kotieläin. Koiran ylläpitämisellä ei voi tehdä erityistä huolenpitoa takkiin, koska sen pituus voi olla lähes metrinen. Villaa ei voida kammata, mutta koska se kasvaa, säikeet on erotettava toisistaan, muuten hiukset putoavat. Tämä Unkarinpaimenkoira on vaikuttava koko, joka on yksi maailman suurimmista koirista. Koirien karvan kasvu voi olla yli 80 cm, ja pitkät valkoiset villat, jotka on ripattu nauhoihin, lisäävät edelleen eläimen visuaalisia mittoja. Komondorin ruokinta ei ole yhtä vaikeaa kuin miltä tuntuu. Kuten kaikki muut paimenkoirat, he ovat hyvin vaatimattomia, he tarvitsevat noin 1 kg ruokaa päivässä.

Epätavimmat eläimet

Angora kani.

Se on jyrsijän rotu nisäkäs. Tämä kani on levinnyt kaikkialle, koska tämä eläin on myös kotimainen. Angora-kani näyttää todella vaikuttavalta, eräinen villa pituus on 80 cm. Se on erittäin arvokas, se tekee monia hyödyllisiä asioita, kuten kaulaliinat, sukat, käsineet ja vain kankaat. Angora-kanin jalostus on naisia, joten eläintä kutsutaan edelleen “naisille”. Keskipaino on 5 kg, rungon pituus on korkeintaan 60 cm ja rintojen peitto on 38 cm. Kanit on kammattava joka viikko, jos hiuksia ei hoideta, ne menettävät nopeasti ulkonäköään ja tulevat yksinkertaisesti inhottaviksi.

Epätavimmat eläimet

Pikku panda. Pesukarhuperheen eläin on Kiinassa, Nepalissa, Burmassa ja Intiassa. Nepalin länsipuolella tätä pandaa ei voida täyttää. Eläin elävät vuoristometsissä bambusta korkeudessa 2 – 4 kilometriä merenpinnan yläpuolella lauhkealla ilmastolla. Pienen pandan villa on punainen tai nutted ylhäältä ja pohja on tumma tai punaruskea, jopa musta. Karvan päällä on keltaisia ​​vinkkejä. Pandan jalat ovat kiiltävä-musta, ja häntä on punainen. Eläimen pää on kevyt, kuonon lähes valkoinen, silmän lähellä kuvio, joka muistuttaa maskia. Pienen pandan elämäntapa on pääosin yöllistä. Iltapäivällä hän peittää hänet hänet nukkumaan hänen onttoonsa. Jos eläin tuntee vaaran, puu nousee nopeasti.Maanläheinen liike on hankala ja hidas, mutta täällä puissa ne liikkuvat nopeasti. Panda ruokkii maahan, valitsee nuoret lehdet ja bambuversot. Pienen panda pituus on 51-64 cm, tähän on syytä lisätä pitkä (28-48 cm) häntä. Sen paino on 3 – 4,5 kg. Nämä eläimet suosivat yksinäistä elämäntapaa. Naaras jakaa itsensä alueelle 2,5 neliökilometrillä, ja mies – kaksi kertaa enemmän.

Epätavimmat eläimet

laiska.

Tämä epätäydellinen nisäkäs asuu Etelä-ja Keski-Amerikassa. Lenivets on tunnettu kaikista tavoistaan ​​- melkein koko ajan, kun hän roikkuu oksalle selänsä pohjalla, viettää vähintään 15 tuntia päivässä unessa. Kaikki eläinten käyttäytyminen ja fysiologia lasketaan vakavimmasta energiansäästöstä, koska niiden ruokavalio sisältää yksinomaan matalalämpöisiä lehtiä, joiden ruoansulatus tapahtuu enintään kuukaudessa. Hyvin ruokittu linnun voi keskittää 2/3 painosta ruoan mahassa. Eläimillä on pitkät kaulat, jotta ne eivät pysy kiinteänä uutena lehdessä suuresta alueesta. Aktiivisessa tilassa kehon lämpötila on 30-34 astetta, lepotilassa, se on vielä pienempi. Koska maapallolla eläimet ovat ehdottomasti avuttomia, he eivät halua päästää puita, tämä prosessi on myös energiaintensiivistä. Laiska ihmiset joutuvat joskus paikan päällä harvinaisten luonnon tarpeiden toteutumiseen (tämä tapahtuu useita kertoja viikossa valtavan rakon vuoksi) sekä vaihtamiseen muihin puihin. Usein näet nämä eläimet, jotka on kerätty suurien puiden haarukoihin ryhmiin. Näin he voivat säästää energiaa, mutta myös eläinten ollessa linnuilla. Liesien ruumiinpaino vaihtelee 4-9 kg ja niiden pituus on noin 60 senttimetriä. On mielenkiintoista, että eläimet ovat niin hitaita, että villassaan on usein perhosyyttikokonaisuuksia.

Epätavimmat eläimet

Imperial tamariini.

Tämä taitamaton apina asuu Amazonin altaan sademetsissä sekä Perussa, Boliviassa ja Luoteis-Brasiliassa. Tamarin erityinen merkki näkyy välittömästi – se on erikoinen valkoinen viikset, joka ripustaa kaksi lukkoa olkapäille ja rintakehälle. Kynnet ovat vain takajalojen suurilla varpailla, kun taas toisilla kynnet. Pääosa elämästä, jota apinat käyttävät puihin, missä suuret kädellisten lajit eivät pääse. Tamarinit eivät elä yksin, vaan 2-8 yksilöryhmässä. Tässä tapauksessa jokaisella jäsenellä on sijoitus, hierarkian yläosassa on aina vanha naaras, ei ole ihme, että nuorten “matriarkaisuuden” tavoin miehet kantavat itseään. Apinoiden rungon pituus on vain noin 25 cm ja häntä voi olla 35 cm. Aikuiset painavat enintään 250 grammaa.

Epätavimmat eläimet

Valkoinen saki.

Tämä leveäpäinen apina asuu sateessa ja kuivissa metsissä sekä Amazonan, Surinamin, Venezuelan ja Brasilian savaani. Eläimellä on musta päällysteen väri, ja miesten etuosan pää, kurkku ja otsa ovat melkein valkoisia. Joskus pää saattaa olla punertava sävy. Apinoiden hännän on pehmeä ja pitkä, mutta sillä ei ole mitään tarttumista, mutta villa on pehmeää ja tiheää. Naaraat ovat samanlaisia ​​ruskeita. Suun ja nenän ympärillä on kirkkaita raitoja. Miehet voivat painaa jopa 2 kg, naaraat ovat hieman vähemmän. Apinoiden runko pituus on noin 30 cm, ja häntä – jopa puolet metriä. Valkoisella kasvoilla Saksilla on koko elämänsä puita. Trooppisen metsän alemmissa tasoissa he laskeutuvat harvoin vain etsimään ruokaa. Monkey aktiviteetti näkyy sekä yöllä että päivällä. Siinä tapauksessa, että ne ovat vaarassa loukussa, eläimet pelastetaan pitkien hyppyjen avulla, kun taas häntä toimii tasapainottajana.

Epätavimmat eläimet

Tapir.

Tämä suuri kummittelematon sorkkaeläin ruokkii ruohoa ja asuu Keski-Amerikassa sekä lämpimiä paikkoja Etelä-Amerikassa ja Kaakkois-Aasiassa. Tapirit ovat merkittäviä sen vuoksi, että nämä nisäkkäät ovat melko vanhoja – tapirin kaltaisia ​​eläimiä asui 55 miljoonaa vuotta sitten.Näiden eläinten lähimmät nykyaikaiset sukulaiset ovat muita equinoideja – sarvikuonoja ja eläimiä. Eläinten etujalkineet ovat neliväreisiä, ja takajalat ovat kolmipäisiä. Sormilla on pienet sorkat, jotka auttavat liikkumaan märällä ja pehmeällä pohjalla. Tapirien mitat riippuvat lajistosta, yleensä niiden pituus on noin kaksi metriä, korvien korkeus ei ylitä metriä. Eläinten paino on 150-300 kg. Asuminen metsien metsissä on erittäin ihastunut veteen. Pääruoka on marjoja, lehtiä ja hedelmiä. Tapirilla on vain vähän luonnollisia vihollisia, suurin vaara tulee ihmisestä, joka metsästä näitä vaarattomia eläimiä lihaansa ja ihoonsa.

Epätavimmat eläimet

Misina.

Tämä käsittämättömän luokan eläin elää lauhkean leveyspiirin merillä samalla, kun se tarttuu pohjaan. Maksin löytyy jopa 400 metrin syvyydeltä ja sen pituus on 80 cm. Jos veden suolapitoisuus on alle 29%, eläimet lopettavat syömisen ja suolapitoisuus alle 25% on tappavaa niille. On mielenkiintoista, että myksiinin suussa ei ole imulevyä, mutta sitä ympäröi vain kaksi antennia. Uhren ihossa näitä eläimiä heikentää kiimainen koukkuja, kun taas injektoidaan entsyymit, jotka liuottavat proteiinit. Myksiinien tuotanto heikentyy selkärangattomiksi ja selkärangattomiksi. Usein voit tavata kalojen luut, ihon peitossa, jonka sisällä on myksonia, joka on syönyt kaikki sisäosat. Japanissa ja eräissä muissa maissa myksiinit käytetään menestyksekkäästi ruokaan.

Epätavimmat eläimet

Starwars.

Mooliperheen nisäkäs syö hyönteisiä, mutta esiintyy Yhdysvalloissa ja Kanadassa. Ulkopuolella astronomia eroaa perheenjäsentensä perheestä vain hänen ominaispiirteissään, joka koostuu ruusukkeesta tai tähdestä, joka on 22 lihaa ja liikkuvaa paljasääntä. Myös tämän moolin koko eroaa tavallisesta eurooppalaisesta, eläimen hännän pituus on suhteellisen pitkä ja se ulottuu 8 cm: iin, peitetty harvinaisten hiusten ja asteikkojen peitossa. Kun tähti-puu on kiireinen etsimässä ruokaa, sen leimautumisen säteet ovat jatkuvassa liikkeessä lukuun ottamatta kahta keski-yläosaa, jotka aina odottavat eteenpäin ja eivät taivu. Mutta kun mooli syö, sen säteet vedetään kokoonpantuun kasaan, kun taas aterian aikana eläin pidetään ruoalla sen etupuolella. Juotavaksi, starnosu on uppoutua veteen ja viikset 5-6 sekuntia, ja kaikki stigma.

Epätavimmat eläimet

Nenä.

Apinoiden perheen apina löytyy vain Borneon saarelta, jossa se valitsi rannikkoalueet. Eläimen erottuva piirre on tietysti suuri suu, kuten kurkku. Tällainen ominaisuus on kuitenkin vain miehille ominaista. Nenän yläosa on väriltään kellertävän ruskea ja alempi osa valkoista. Karvaton kasvot ovat punaisia, käsivarret, jalat ja häntä ovat harmaita. Näiden apinoiden koko on yleensä 66-75 cm, hännän pituus on suunnilleen yhtä suuri kuin rungon pituus. Paino miehillä 16-22 kg, naaraat painavat puolet. Noses rakastavat ja pystyvät uimaan, he hyppäsevät veteen suoraan puista, veden alla, apinat voivat uida jopa 20 metriä. Niitä pidetään parhaimpina kädellisten uimareina.

Epätavimmat eläimet

Plavlencets pieni.

Monet ihmiset ovat kuulleet taistelulajeista, mutta tiedätkö täysistunnista? Epäpätevien hampaiden perheen nisäkäs on valinnut Keski- ja Etelä-Amerikan steppejä ja savanneita. Ompelutarkkuuden ainutlaatuisuus on se, että ne ovat ainoita moderneja nisäkkäitä, joiden keho on päällystetty kuorella, joka muodostuu ihon luusumista. Panssarin rakenne sisältää olkapää-, lantion- ja päänsuojat sekä sarjan koukutettavia vöitä, jotka ympäröivät rungon ylhäältä sekä sivuilta. Kuoren toisen osan välissä on joustava sidekudos, jonka ansiosta koko kuori pysyy liikkuvana. Platemate armadillos voi olla vain 12 cm pitkä, mutta jättiläinen armadillos kuuluvat tähän perheeseen ulottuvat pituus yhden metrin. Hailin pituus näissä eläimissä vaihtelee 2,5 cm – 50 cm.Plavlenntsy voi pitää hengityksensä jopa 6 minuuttia, koska niillä on laaja hengitystiet ja ne toimivat ilmaa varten. Tästä johtuen eläimet helposti ylittävät lampia, usein ne yksinkertaisesti ylittävät pohjan. Raskaan kuoren paino voidaan kompensoida rekrytoidulla ilmalla, joten taistelulaivalla on kyky uida myös.

Epätavimmat eläimet

Axolotl.

Sammakkoeläinten amfibio-kasvien tämä larvamainen muoto elää Meksikon vuoristossa. Axolotlin erikoisominaisuus on 6 päistävää ja pitkää oksia, jotka kasvavat 3 pään molemmin puolin. Itse asiassa tämä ei ole koristelu, vaan kivet. Ajoittain, larva, painaa kehoon, ravistelee niitä, vapauttaen siten orgaaniset jäänteet. Leveä ja pitkä pyrstö edistää akselotin uintia. Tämä hämmästyttävä eläin voi hengittää sekä sukkia että keuhkoja. Jos vedessä on riittävästi happea, axolotl käyttää keuhkoja, jolloin kivut lopulta osittain surkastuvat. Amfibian kokonaispituus on 30 cm, heidän elämäntapaansa mitataan, eivät yritä käyttää paljon energiaa toimintaansa. Tämä saalistaja mieluummin valehtelee pohjalla haavoittelussa, odottaa saalista ja satuttaa satunnaisesti pinnan yli ilmasta.

Epätavimmat eläimet

Ai-aya tai Madagaskarin lapwing.

Tämä on kaikkien Madagaskarissa asuvien yömaiden suurin eläin. Ay-ai on sama ekologinen niche kuin tikat. Tämä laji havaittiin vasta äskettäin, se on vain muutamia tusinaa yksilöä, ja siksi se on erittäin harvinaista. Erityisesti ay-ay värjätään ruskealla värillä valkoisella silmällä, niillä on pörröinen iso pyrstö, ne syötetään, kuten jo todettiin, kuten tikkaat – toukkia, matoja. Aluksi näiden kädellisten suurien hampaiden vuoksi oletettiin, että he syövät kuin jyrsijät. Ay-ay painavat noin 2,5 kg, niiden pituus on 30-37 cm, häntä voi olla 16 cm.

Peru, Bolivia tai Chile korkeudessa 3,5-5 kilometriä näet tämän epätavallisen kamelin perheen eläimen. Alppakan tärkein asia on villa, jossa on koko 24 sävyä. Paino on paljon kevyempi kuin lampaat, ja laatu ei ole huonompi kuin se. Yksittäisistä henkilöistä kerran vuodessa leikataan enintään 5 kiloa villaa. Alpakalla ei ole etureunaa, joten eläin on pakko kerätä ruokaa huulilla ja pureskella sen sivuhaarojen kanssa. Alpakka on hyvin inquisitive, good-natured ja älykäs. Eläimen kasvu on 86 cm, ja paino vaihtelee 45 – 77 kg. Aina aikoina intiaanit uskoivat, että siunaa alpakan villaa, se oli tarpeen irrottautua hänen sydämestään. Huolimatta tämän tavan barbaarisista juurista, on edelleen tapoja tappaa nämä leudot eläimet tällä tavalla.

Epätavimmat eläimet

Ne ovat pitkiä.

Nämä eläimet elävät Kaakkois-Aasiassa, pääasiassa saarilla, ne kuuluvat kädellisiin. Niiden ominaisuus on pitkät takatapat ja suuri pää, joka pyörii lähes 360 astetta. Dolgopyatalla on hyvä kuulo, sormet ovat hyvin pitkiä, ja he ovat lähteneet alasti ja pyöristettyjä. Primatteilla on harmaa tai ruskea pehmeä villa. Mutta ennen kaikkea ne erottuvat omilla silmillään, joiden läpimitta on jopa 16 mm. Jos työnnät heidät henkilön korkeuteen, niin se on omenan koko. Eläimet ovat melko pieniä, niiden kasvu on 9-16 cm, mutta hännän pituus voi olla huomattavasti suurempi kuin 28 cm. Pitkän kärsimyksen paino vaihtelee 80-160 grammasta. Aikoinaan näillä eläimillä oli tärkeä rooli Indonesian kansoissa esiintyvissä taikauskoissa ja mytologiassa. Eläimen pään pyörimisen erityispiirteiden vuoksi ihmiset ovat jo pitkään uskoneet, että se ei ole lainkaan kiinnitetty kehoon, joten törmäys heidän kanssaan oli vaarallista, koska sama kohtalo olisi voinut odottaa henkilöä.

Epätavimmat eläimet

Dambo Octopus.

Tämä erikoinen mustekala on pääjalkaiset nilviäiset. Hän asuu Tasmanin meren pinnalla ja sen mitat ovat pienet, puolet miehen kämmenestä. Octopus lempinimi tuli nimeltään Dambo, kuuluisa sarjakuvahahmo.Hänen yläpuoleltaan pilkkaa hänen korvansa suuren koon takia, mustekala on myös pari pitkää ja meloa kaltaisia ​​ranteita, jotka muistuttavat korvia. Eläimen yksittäiset lonkerot liitetään joustavalla ja ohut kalvolla, jota kutsutaan sateenvarjoksi. Hän on, yhdessä evien kanssa, joka palvelee mustekalaa päämoottorina. Siten Dambo Octopus liikkuu kuin meduusan kuva, työntäen vettä ulos sateenvarjosta. Placented lisko.

Epätavimmat eläimet

Tämä eläin elää Australiassa ja Uudessa-Guineassa kuivissa steppeissä ja metsien steppeissä. Lisko voi olla erilainen väritys – kelta-ruskeasta mustanruskeaan. Se on hyvin pitkä häntä, joka on 2/3 koko kehon pituudesta. Eläimen havaittavin piirre on ihon taittuminen pään ympärille, samanlainen kuin kaulus ja kehon vieressä. Tässä muodostuksessa paljon verisuonia väkevöidään. Hyvin harhaoppi on vahvoja raajoja ja teräviä kynsiä. Lysiksen pituus on 801-00 cm, kun taas naaraat ovat vaatimattomia. Vaara tuntee, että eläin avaa suunsa ja työntää kirkkaan kauluksensa, joka voidaan suojata rungosta ja 30 cm: n päästä. Lisukko kasvaa takajaloillaan, alkaa hiljentää ja päihittää häntä maan päällä. Tällainen pelottava laji ei kuitenkaan luonne eläimen luonnetta lainkaan.

Epätavimmat eläimet

Narwhal.

Tämä epätavallinen nisäkäs yksisarvinen eläimpi elää Jäämeren ja Pohjois-Atlantin vesillä. Ei tiedetä tarkalleen, miksi narwhal tarvitsee oman metsän, koska hän ei läpäise jääpalan heille. Tosiasia on, että narwhal-koukku on erittäin herkkä elin, jonka avulla eläimellä mitataan suspensoitujen hiukkasten lämpötilaa, paineita ja suhteellista pitoisuutta vedessä. Risteytys tuskista, narwhals, todennäköisesti poistaa ne kasveista ja auttavat toisiaan. Eläimet erottuvat koostaan ​​- niiden pituus on 3,5-4,5 metriä, vain vastasyntyneiden korkeus on noin 1,5 metriä. Miehet voivat painaa jopa puolitoista tonnia ja naaraat – noin 900 kg. Näin ollen rasva muodostaa noin kolmanneksen eläinten painosta. Narwhalsillä on rintalevyt, niiden tummat väriset suckers, joten eläimet näyttävät belugasilta. Mutta aikuisilla harmaat ja ruskeat pilvet näkyvät kehon vaalealla taustalla, joka voi sulautua. Narwhalsissa on vain kaksi ylähampaista. Vasen kehittyy miehillä koukussa, joka painaa jopa 10 kg ja pituudeltaan 203 metriä ja kiertyy vasempaan kierteeseen, oikea hammas ei yleensä puhkeile. Harvoissa tapauksissa (0,2%) miehet voivat kehittää oikean metsän tai kehittää hampaat, jotka ovat piilossa naaraissa. Madagaskar sosskonog.

Tämä lepakoiden nisäkäs, kuten nimestä ilmenee, löytyy vain Madagaskarista. Zverek on pituudeltaan vain 6 cm ja painaa 8-10 grammaa ja häntä voi saavuttaa 5 cm. On mielenkiintoista, että sukkulan ekologia ja biologia ovat huonosti ymmärrettyjä. Tutkijat viittaavat siihen, että heille tarkoitettu suoja on palmujen taitettuja lehtiä, johon he tarttuvat heidän suckerssa. Ne ovat eläinten erityinen merkki. Suojalevyt ovat suoraan iholle peukalon pohjaan sekä takajalojen pohjaan. Kaikki kiinnipitimet olivat lähellä vettä. Nämä eläimet on suojattu lailla, koska niiden lajit ovat hyvin haavoittuvia.

Epätavimmat eläimet

Kääpiö peli.

Tämä ensisijaisuus on yksi pienimmistä, se viittaa laaja-eared apinat. Asuu peli Etelä-Amerikan maissa – Ecuador, Peru, Brasilia. Aikuinen ei paina yli 120 grammaa. Kädellisten sieraimet ovat etupuolella, mikä on epätavallista, mutta nenä on melko suuri ja leveä. Vankeudessa rahapelitoiminta tuntuu hyvältä, jotta se pysyy riittävänä pitämään vakiolämpötila 25-29 astetta ja korkea kosteus 60%.

Epätavimmat eläimet

Kala on pudota.

Hänen tieteellinen nimi on Psychrolutes marcidus. Kalat elävät Tyynenmeren, Intian ja Atlantin valtameren alueella, mieluummin suurella syvyydellä (noin 2800 metriä).Tällaisissa paikoissa paine on tavallisesti useita kymmenkunta kertaa suurempi, joten kehon geelikoostumus, jonka tiheys on alhaisempi kuin veden määrä, ja auttaa kalat selviytymään ja uimaan pienellä energiamäärällä. Kalanpudotuksen pituus voi nousta 65 cm: iin, vaikka sillä ei ole lihaksia, se on varsin tyydyt- ty saaliin ympärillä.

Epätavimmat eläimet

Platypus.

Tämä vesilintujen nisäkäs löytyy vain Australiasta. Normaalin suun sijasta tämä eläimellä on nokka, jonka ansiosta se voi kuitenkin ruokkia kuin linnut maaperässä. Koukun runko on yleensä 30-40 cm pitkä, hännän koko on 10-15 cm. Eläimen paino on enintään 2 kg, naaras on noin 30% pienempi. Harvat ihmiset tietävät, että piikkipussi on yksi harvoista myrkyllisistä nisäkkäistä. Vaikka ihmiselle, myrkkyä ei ole hengenvaarallinen, se voi aiheuttaa vakavan päänsärky pahan pistelyssä, muodostuu turvotusta, joka vähitellen laajenee. Tämän seurauksena kipu voi jatkua useita päiviä tai jopa useita kuukausia. Whalebill tai royal heron.

Tämä lintu löytyy vain Afrikasta. Vaikka valaspään kaula ei ole kovin paksu ja pitkä, lintupää on melko suuri ja takana pieni tuppi. Heron nokka on leveä, se näyttää turvoksena. Yläluokan kärjessä on ripustuskoukku. Tavallisesti valaanpään pää on tummanharmaa, takana, toisin kuin rinnassa, on jauhemaista vuohia. Jalat ovat mustat ja pitkät, kieli on lyhyt. Mahalauma on melko suuri, mutta lihaksia ei lainkaan ole. Linnun koko on melko suuri – seisomassa asemassaan sen kasvu on 90 cm, siiven pituus on 65-69 cm. Valaspään etu on istumavälin elämäntapa – se pysyy yleensä paikallaan, nilkka painaa rinnalle. Ruoka linnulle on erilaisia ​​eläimiä, jotka elävät vesi – kaloissa, sammakoissa, kilpikonnissa ja pienissä krokotiileissä.

Add a Comment