Karhu. Myytit karhuista

Karhut (latina Ursclassae) – nisäkkäiden perhe, joka on saalistajien järjestys. Ne eroavat toisista psp-jäsenistä entistä suuremman fysiikan kanssa. Karhut ovat kaikkirupeita, kiivetä ja uida hyvin, juoksevat nopeasti, pystyvät seisomaan ja kulkevat lyhyillä etäisyyksillä takajaloillaan.

Heillä on lyhyt häntä, pitkä ja paksu päällys, ja myös erinomainen haju ja kuulo. He metsästävät iltaa tai auringonnousua. Yleensä he pelkäävät henkilöä, mutta he voivat olla vaarallisia niissä paikoissa, joissa he ovat tottuneet ihmisiin, erityisesti jääkarhuihin ja harmaakarhuihin. Immuuni mehiläisten pistoihin. Luonnollisilla luonnollisilla vihollisilla ei ole lainkaan mitään.

Karhu. Myytit karhuista

Karhut ilmestyi yli kymmenen miljoonaa vuotta sitten – keskellä Miocenea. Tunnetuin luola karhu, joka tuolloin asui Euraasian vuoristoalueilla. He löysivät suojaa luolissa (siis nimi). Näiden karhujen hampaiden rakenne osoittaa, että heidän ruokansa ruokavalio sisälsi vain kasviravintoa. Nykyaikaisten karhujen lajit vaihtelevat suuresti, mutta ne ovat kaikki ulkonäöltään samankaltaisia. Muiden eläinten kanssa et tule sekoittaa!

Karhuilla on voimakkaat leuat, joilla on valtavia laikkuja. Kynsillä on kynsiä. Pääosa karhuista on kaikkiruokainen. Mutta ne ovat tyytymättömiä. Esimerkiksi jääkarhu syö tiivisteitä, ja karhu sienellä pitää syödä muurahaisia. Nykyisin karhujen perheessä on vain 7 lajia. Jakeluvyöhyke on koko Eurasia, arktinen alue ja myös Amerikka. Kolme karhun lajia – spektaakkelia, sponsiä ja malaiji – ovat niin erilaisia ​​ominaisuuksia, että kaikki kolme kuuluvat eri sukuihin.

the Pienimmän aikuisen karhun paino on noin 50 kiloa.

Tämä on Malesian karhu. Tällä painolla, miten voit kutsua sitä pieneksi?

the Suurimman karhun paino voi saavuttaa tonni.

Se on suuri saalistaja – jääkarhu.

Panda on karhun perheen jäsen.

Siihen asti kunnes se katsottiin. Mutta tästä aiheesta tehdyt tutkimukset antoivat kaiken syyn eristää panda itsenäiseksi perheeksi. Pandojen ja karhujen välinen samankaltaisuus on vain ulkoista.

Ruskea karhu on kuuluisin.

Eri kansat tekivät hänelle hahmon satuissaan ja legendoissaan. Ruskealla karjalla on melko korkea älykkyys, minkä vuoksi hänen esiintymisensä ovat usein mukana sirkusohjelmassa. On tunnettua, että muiden villieläinten keskuudessa pennun psykologia on lähinnä ihmistä. Keskimäärin tämän karhun paino on kolme sataa kiloa. Kuitenkin on sekä pienempiä yksilöitä (paino 80 kilolta) että suurempia edustajia (jopa 800 kilogrammaa). Ruskeakarvien rungon pituus on yleensä noin 2,5 metriä. Sen nimi johtuu turkin ruskeasta väristä.

Ruskeakarhujen edustajien välillä on monia eroja.

Kun heidät jaettiin jopa suuri määrä riippumattomia lajeja. Mutta nyt kaikki ruskean karhun lajit muodostavat yhden lajin.

Ruskea karhu on taigan omistaja.

Tämän lajin edustajat asuivat Euraasian ja Pohjois-Amerikan koko metsäalueelle. Ruskean karhun suosikkipaikka on vanha metsä, jossa on puroja ja puroja. Useimmille Venäjän federaation alueille katsotaan, että ruskeiden karjojen metsissä asuminen pidetään yleisenä tapahtumana.

Ruskeat karhut satuloivat.

Toisin kuin valkoiset. Jokaisen pedon takana on tietty maa. Sen rajoissa on erityisiä paikkoja, joissa karhu löytää suojaa, syöttää, sijaitsee den. On helppo löytää täältä bear-kappaleita – tapoja useimmiten karhunliikkeistä.

Karhu. Myytit karhuista

Ruskea karhu on kömpelö. Mutta vain ulkonäöltään. Liikkuvan nopeuden ansiosta ne ovat hyvin – juoksevat ruskeat karhut nopeasti – kehittävät nopeuksia jopa 55 kilometriä tunnissa.

the Ruskean karhun tärkein ravinnepohja on kasvisruoka.

Se voi olla erilaisia ​​hedelmiä, kasveja, mehukas vihreitä. Voit monipuolistaa ruokavalioaan tämän lajin saaliista kalasta syövät hyönteisiä. Keväällä metsästyksen kohteena voi olla hirvi, hirvi ja villisika.Sattuu, että ruskeaa karhu yllättävää kärsivällisyyttä istuu marmot ja gophers, odottaa niiden ulkonäkö.

Ruskea karhu putoaa horrostilaan.

Se kestää 75 – 195 päivää vuodessa. He nukkuvat densa, jonka he perustivat pudonneet puut. Ennen nukkumaanmenoa, ruskeilla karjoilla täytyy kertyä riittävä määrä rasvaa. On aikoja, jolloin ruskeat karhut eivät voi nukahtaa. Sitten he vaelevat taigan läpi – he hakkaavat – siis heidän toisella nimellään – karhuja.

Ruskea karhu voi purra naisen yhdessä pentujen kanssa.

Kesäkuusta kesäkuuhun ajetaan karhuilla. Kun kaksi miestä kilpailevat toistensa kanssa, tapaus muuttuu usein taisteluksi. Mutta tässä on mielenkiintoista: ratsastuksen jälkeen mies ei halua enää tuntea naista. Ottaa tavata hänet yhdessä lasten kanssa, he voivat purra niitä.

Ruskea karhu on mukana punaisessa kirjassa.

Hänen tilansa tässä kirjassa kuulostaa näin: “uhattuja lajeja”. Karkeiden arvioiden mukaan kaikkien ruskeiden karhujen määrä on noin 200 tuhatta yksilöä, joista suurin osa asuu Venäjällä.

Aikuisten painoon verrattuna pentuja syntyy kokonaan murusia.

Heidän painonsa on vain puoli kiloa. Valossa ne näyttävät sokeiksi (he näkevät sen vain kuukaudessa) ja kuuroja. Kolmen vuoden ajan poikaset elävät äitinsä vieressä, joka huolehtii heistä.

Vanhemmat pentut auttavat nuorempien hoitoa.

Yleensä hän karhu synnyttää joka toinen vuosi. Vanhemmat linnut (enimmäkseen sisaret) hoitavat usein nuorempia.

Grizzly karhu on yksi ruskean karhun lajikkeista.

Grizzlies asui Pohjois-Amerikan alueilla. Sillä on vaaleampi väritys, jolla on myös harmaa sävy. Vihannesruoat menivät takaisin taustalle. Elintarvikkeiden pääasiallinen lähde – sorkkaeläinten metsästys ja kalojen pyydystäminen. Kodiakin saarella, joka on lähinnä Alaskaan, suurimmat alalajit harmaahyllystä kantavat elämää – jotkut ihmiset painavat seitsemänkymmentä kiloa.

Karhu. Myytit karhuista

Musta karhu (baribal) viittaa maailman useimpiin lajeihin. Hän asettui Kanadan ja Yhdysvaltojen metsiin. Näiden karien paino on 150 kilogrammaa. Musta karhu on kaikkiruokaista. Ravinnon ravinnossa on hedelmiä ja lehtiä kasveista, hyönteisistä ja joskus pienistä selkärankaisista. Karhun karhunpoikaset syntyvät denissa, niiden paino tuskin saavuttaa kolme sataa grammaa. Nuorten määrä vaihtelee yhdestä neljään. Kevään kynnyksellä karhu vauvojen kanssa jättää den. Noin vuotta myöhemmin nuoret erotetaan äidistä. Samalla nuoret naiset elävät äidin alueella. Ja nuoret miehet joutuvat etsimään itselleen erilainen paikka. Tiedetään, että vain 15% nuorista miehistä selviää ja saavuttaa seksuaalisen kypsyyden.

Jääkarhalla on useita nimiä.

Ensimmäinen on polaarinen, koska se elää hyvin lähellä pohjoisnavalle. Toinen on laivasto, koska tämä karhu ui hyvin.

Valkoisilla karjoilla on valkoista turkista.

Useita virheellisiä tuomioita. Turkin itsessään on väritön, jonka muodostavat useat väritöntä putkia. Ainoastaan ​​näiden putkien sisäpinta on epätasainen, joten se katkaisee valon, joka heijastaa sen kaikenlaisissa kulmissa – siis valkoinen tunne.

the Jääkarhujen lajit muodostettiin vasta äskettäin.

Paleontologit määrittelevät polaaristen karhujen esiintymisen 250 000 vuotta sitten.

Jääkarhu sai alkunsa samoista esivanhemmista kuin ruskeat.

Vain jääkarhu on sopeutunut eloon vaikeissa olosuhteissa jäässä. Polaaristen karjojen populaatio ei ole lukuisa, joten tämä laji sisältyy punaiseen kirjaan.

Jääkarhun jakovyöhyke rajoittuu arktiseen alueeseen.

Se asui alueella 88 astetta pohjoista leveyttä, useimmiten se asuu välillä jäänpeittoja ja jäävuoria. Yksittäisiä ihmisiä voi nähdä yli sadan kilometrin päässä maasta. Polar-karhut täydellisesti uivat, ilman levätä aivan helppoa voi uida jopa kuusikymmentä mailia.

Jääkarhu on saalistaja. Hän on erikoistunut saalistukseen.

Se metsästää merieläimiä, rengastiivisteitä ja jopa mustikoita.Kärsivällisesti ja et voi kieltäytyä! Jääkarhu voi olla pitkään sinettien hengitysreikään ja, kun ne ilmestyvät, hyökkäävät niihin. Mutta aika on sen arvoinen. Loppujen lopuksi, tiivisteen rasva ja sen piilosarja ovat rakastettu lautasen polaaristen karhujen. Mielenkiintoista, jääkarhu on vain yksi tunti syödä määrä ruokaa, jonka paino on yhtä suuri kuin 10% painosta karhun vartalon.

Karhu. Myytit karhuista

Jääkarhu usein vaeltaa.

Hän todellakin sitoutuu kausiluonteisiin muuttoliikkeisiin, jotka ovat erittäin aikaa vieviä.

the Valkoisen karhujen raskaus kestää jopa 250 päivää.

Mielenkiintoista, kiima jääkarhuja esiintyä ensimmäisten kuukausien keväällä, ja hedelmöittynyt munasolu “odottaa” exit karhun maalle (se tapahtuu syksyllä) – tähän asti sen kehitystä on keskeytetty.

Polar-karhuilla on “äitiyskodeja”.

Syntymät esiintyvät tarkasti määritellyissä paikoissa – tässä polaariset karhut rakentavat lumipeittejä lumessa. Vauvat (painavat jopa 800 grammaa) syntyvät tammi-huhtikuussa.

Polaarisilla karjoilla on suhteellisen lyhyt lepotila.

Keskimäärin kaksi kuukautta. Kyllä, ja lepotila, sitä voidaan kutsua hieman venyttämällä. Jääkarhut eivät pääse täydelliseen tunnottomuuteen, karhu voi herätä, katsella, mitä tapahtuu den, nuolla vauvoille.

Jääkarhut ovat sosiaalisia.

Niitä usein löytyy pelissä, he ovat ystävällisiä toisilleen. Yhteisöt eivät muodosta polaarisia karhuja.

Himalajan karhu (ns. Valkoinen karmit ja Ussuri) on suhteellisen pieni.

Miehet painavat keskimäärin 130 kiloa, naaraita – 70 kiloa. Näillä karjoilla on havaittavissa laajoja ja pitkiä korvia. Yksi Himalajan karhujen nimistä johtui rintakehästä. Muuta turkista on musta ja hieman kiiltävä. Venäjällä nämä karhut elävät Kaukoidässä ja haluavat asettua joen laaksoihin.

Himalajan karhu tekee “karhu pesiä”.

Nämä ovat haarojen rypyt, jotka pysyvät näiden kasvien kiipeilyn jälkeen puiden läpi. Täällä he löytävät hedelmää. Ruoassa on makuja, pinjansiemeniä, kirsikkahedelmiä sekä kasveja. Joskus hän lisää ruokaansa erilaisia ​​hyönteisiä.

Himalaisilla karjoilla on paljon tekemistä puiden kanssa.

Sen lisäksi, että he syövät hedelmänsä, he järjestävät suojien aukot, käyttävät puiden kruunua suojelemaan pentuja. Vaarassa tapauksessa naaras työntää lapsensa ylös, ja hän liikuttaa vihollisen huomion hieman kauemmas niistä.

Malayn karhu on samaa valkoista paikalla rintaan kuin Himalajan karhu.

Malayn karhu elää Kaakkois-Aasian trooppisissa metsissä. Hänellä on sileät hiukset, hänen rinnassaan – valopilkku. Tämä karhu on kaikkiruokainen: hänen ruokavalio sisältää sekä kasvisruokaa (hedelmiä ja lehtiä) ja eläimet (hyönteiset, matelijat ja pienikokoisten nisäkkäiden ja lintujen).

Karhu-sieni lähes 2 kertaa suurempi kuin malaiji.

Kyllä, ja se peitetään paksummalla ja pidemmällä kerroksella. Asuu Intian ja Ceylonin tropiikissa. Hänen suosikki ruokansa ovat hyönteiset muurahaiset ja termiitit. Hän ei kieltäydy karjasta, hän syö kasvisruokaa. Tässä karjassa huulilla on kyky venyttää putki – joten on heille kätevämpää “metsästää” muurahaisille. Tämän erityispiirteen vuoksi karhu sai nimensä – sienellä. Kyyhkyset (yleensä vauva yksi tai kaksi) asuvat yhdessä kahden tai kolmen vuoden ajan. Spectacled Bear on ainoa edustaja perheestä, joka asuu Etelä-Amerikassa.

Nimi tuli valkoisista piireistä silmien ympärillä. Tämä on hyvin ankara karhu. Urospuolisen ruumiin paino voi nousta jopa 140 kilogrammaan. Peilikuvio on enimmäkseen vuoristometsissä. Pääruoka on kasvia.

Add a Comment