merimetsojen

Merimetso-perheeseen kuuluu noin kolmekymmentä lintulajia. Näiden lintulajien kuusi edustajaa löytyy Venäjän alueelta. Se merimetso pikkumerimetso, ulappamerimetso, Ussuri merimetso, beringinmerimetso ja Kalliovarpunen. Nämä linnut ovat meri- ja makeanveden, joiden yhteydessä luonto sai niille pitkänomaisen ruumiin.

Merimetsoilla on ohut ja pitkä nokka, joka lopulta muodostaa suuren terävän koukun. Tällainen sopeuttaminen on välttämätöntä, jotta merimetsoilla olisi mahdollisuus hakea ruokaa – onnistuneen pyydystämisen. Merimetso kaula on pitkä. Merimetsouleilla on kalanpallot, jotka sijaitsevat kaukana.

Merimetsojen hohkojen väri on musta, hänellä on metallista sävyä. Merimetsot – linnut hiljainen, mutta heidän äänensä on kuultavissa alalla gnezdovok muodostivat pesäkkeitä (yleensä merimetsojen pesiä yhdessä muiden lintujen). Rakennettaessa pesä, merimetsot käyttävät ruohoa ja oksia. Muuraus sisältää neljä tai kuusi munaa, joilla on mattapintainen pinta.

Kahdesti vuodessa nämä linnut tapahtuu muutos höyhenten – epätäydellinen karvanlähtö alussa vuoden ja täydellinen karvanlähtö, joka alkaa saapumista kesän ja kestää loppuun syksyllä. Epätäydellinen molting kutsutaan myös ennen avioliittoa, ja täydellinen molting on jälkeinen avioliitto.

Nestlings syntyvät alasti ja sokea, ajan mittaan heidän kehonsa peittää alas. Äskettäin syntyneet merirosvot alkavat lentää seitsemän viikon tai kahdeksan viikon ikäisenä. Merimetsojen seksuaalinen dimorfismi vähenee yleensä vain koirien ja koirien välillä. Jälkimmäiset ovat suurempia.

Merimetsot ovat laajalle levinnyttä.

Tämän perheen edustajat sekä kylmässä että lauhkeassa leveysasteessa ovat muuttolintuja. Niitä esiintyy myös kuumissa maissa – nämä ovat istumalajeja. Merimetsot elävät melkein kaikkiin tärkeimpiin jokiin ja mereen, niitä on usein havaittavissa planeetallamme olevissa järvissä. Jotkut merimetsot elävät kosteikoilla. Siten merimetsot ovat laajalti levinneet maapallon ympäri. Suurin biologinen monimuotoisuus on havaittavissa lauhkeissa ja trooppisissa ilmastoissa. Näiden lintulajien kuusi edustajaa löytyy Venäjän alueelta. Se merimetso pikkumerimetso (asuu Kaspianmeren), ulappamerimetso, Ussuri merimetso, beringinmerimetso ja Kalliovarpunen (asuu Kuolan niemimaalla). Yleisin niistä on suuri merimetso. Se asuu Euraasian alueella – Atlantilta Tyynenmeren rannikolle. Harvinaiset lajit ovat käärittyjä ja pieniä merimetsoja. Ne on lueteltu Venäjän punaisessa kirjassa.

Merimetsoille on ominaista mustelman väri.

Totta, sillä on metallinen kiilto. Jotkut merimetsojen lajit ovat eri värisiä. Esimerkiksi tapauksessa harmaamerimetso – se on harmaa, ja vatsa on valkoinen täplikäs merimetsojen (ja jopa useita lintulajeja). Merimetsojen päällä on pieni paljas paljain iho. Näiden lintujen eri lajeissa voi olla musta, punainen, sininen tai keltainen. Lisäksi nuoremmilla merimetsotuilla on vaaleampi palmu. Värisävyt, ne ovat vaaleanruskeita.

Merimetsot ovat keskisuuria tai suuria lintuja.

Suurten yksilöiden paino voi nousta neljään kilogrammaan. Merimetsojen siivet voivat saavuttaa sata ja kuusikymmentä senttimetriä, ja rungon pituus on yksi metri.

Merimetsot ovat erinomaisia ​​sukeltajia.

Nämä linnut uivat vain jalkojensa avulla, samalla kun he suorittavat samanaikaisesti ei-heikkoja tärinää molempien tassujen kanssa. Ohjaustoimintaa suorittavat näiden lintujen kova häntä ja myös jossain määrin niiden puoliksi avatut siivet. Merimetsot voivat olla veden alla yhden tai kahden minuutin ajan. Samalla he voivat sukeltaa jopa 25 metrin syvyyteen. Sukelluksen ja vedenalaisen metsästyksen jälkeen näiden lintujen höyhenet ovat olennaisesti märät (mikä periaatteessa on hämmästyttävä tosiasia). Siksi merimetsot pakotetaan kuivumaan pitkään. Samanaikaisesti he lepäävät joko puissa tai vain rannalla ja levittävät siipensä.

Merimetsoja on vaikea ottaa pois maanpinnasta.

Nämä linnut eivät voi käytännössä tehdä tätä, on paljon helpompi ottaa pois kiviä tai puita. Merimetsot voivat nousta veteen, mutta he tarvitsevat pitkän lentoonlähdön. Nämä linnut lentävät heille erityisen järjestelmän – tämä on linja. Merimetsojen lento ei ole pelkästään suoraviivaista, vaan myös erittäin nopeaa. Lentävän merimiesprofiilin kuva on tasainen risti.

Merimetsot pesivät koloniakaan.

Ja yksi ratkaisu sisältää usein jopa tuhansia, mutta miljoonia yksilöitä. Merimetsoja pidetään luonnollisesti hiljaisina linnuina. Kuitenkin keräämällä valtavia pesäkkeitä, ne käytännöllisesti katsoen koko ajan antavat kruunaavan kouristelun ääneen. Merimetsot pesivät yleensä yhdessä muiden lintujen kanssa. Ja jopa eläinten (esim. Sinetit) kanssa. Lintujen osalta se voi olla siirtomaita, kuten pingviinit ja lokit.

Merimetsoja ovat nomadilinnut.

Monet lajit eivät itse asiassa paitsi kausivaiheita, vaan myös merkittäviä päivittäisiä lentoja. Mutta kaikki merimetsot eivät ole muuttolintuja. Esimerkiksi Galapagos-saarilla asuvien merimetsojen (Galapagos merimetso) laji menetti kokonaan lentämismahdollisuutensa. Tämä lintu on tietysti siipiä. Ne ovat kuitenkin hyvin lyhyitä, joten Galapagos merimetso ei pysty fyysisesti nostamaan ilmaa. Tappion syynä on se, että niillä pienillä saarilla, jossa nämä linnut elävät, heillä ei ole lainkaan vihollisia. Kaksikymmentätoista vuosisataan saakka oli vielä yksi lentomaton merimetso Commandersaarilla, merimetso stoller, mutta hän kuoli.

for Monimutkaiset olosuhteet sopivat merimetsojen pesän rakentamiseen.

Nämä linnut voivat varustaa pesiään niin nurmikolla kuin tasaisella maalla sekä puilla että kallioilla. Rakennettaessa pesä, merimetsot käyttävät ruohoa ja oksia. Muuraus sisältää neljä tai kuusi munaa. Munat ovat mattapintaisia. Heillä on sinertävä tausta, joka vaihtelee valkoisilla tahroilla.

Merimetsojen poikaset ovat ehdottomasti avuttomia.

He ovat syntyneet alasti – lävistyksiä ei ole. Sen ulkonäkö eri poikasia muistetaan eri aikoina. Aika ennen höyhenpeittoa voi vaihdella kolmekymmentäviisi-kahdeksankymmentä päivää. Usein vanhemmat ruokkivat poikastensa ja sen jälkeen, kun he ovat menossa, ja tämä voi jatkua 2-4 kuukauden ajan. Mitä tulee aikuisten ruusuihin, se ilmenee nuorista merimuseoista yhden vuoden ajan neljään vuoteen (lajista riippuen). On mielenkiintoista, että haudutettujen poikasten koko eroaa toisistaan. Tämä johtuu siitä, että munat eivät ole talletettu samanaikaisesti vaan vuorotellen. Inkubaatioaika kestää kaksikymmentäneljä-kolmekymmentäyksi päivää.

Ruokavalio sisältää lähinnä kaloja.

Merivedeläiset monipuolevat sitä sammakoilla ja rapuilla. Monet merimetsot ovat luonteenomaisia ​​kollektiivisesta metsästyksestä, ei pelkästään lajeissa, vaan myös yhdessä esimerkiksi pelikaanien kanssa. Kalaa pyydettäessä ne kuljettavat matalaan veteen. Merimetso kuluttaa keskimäärin kolme sataa neljäsataa sataa kalaa päivässä.

Monien vuosisatojen ajan kiinalaiset ja japanilaiset käyttivät merimetsoja kalastukseen.

Ja vaikka tällä hetkellä ei ole mitään käytännön merkitystä Japanissa, se on silti turistinähtävyys. On mahdollista noudattaa vuosisataista perinnettä ja osallistua sen inkarnaatioon todellisuudessa kahdessa paikassa – Tamagwan ja Nagaran joet. Sytyttämällä taskulamppuista tai veneestä yöllä ja tekemällä kalastusta – kala nousee valolle. Jossain vaiheessa he vapauttavat valmistettuja merimetsoja. Tämä merkitsee sitä, että heidän kaulaansa asetettiin renkaaseen ja kiinnitettiin lyhyt johto. Merimetsotus sukellusta saaliiksi ja sen kanssa kelluu pinnalle. Sormus on välttämätöntä vain, ettei lintu välittömästi niellä pyydettyä kalaa. Viiden ja kymmenen merimetsojen avulla on mahdollista saada koko kalaa vain muutamassa tunnissa, mutta silti on hauskaa.

Merimansikkarit ovat hyödyllisiä paitsi kalastajien kannalta.

Esimerkiksi Bougainvillen merimies on tärkein “guanon” tuottaja. Guano on linnunpoisto, jota pidetään erittäin arvokkaana lannoitteena. Tämä merimetso populaati Perun rannikolla suuressa määrin, ja joissakin paikoissa guanon kerros saavuttaa viisikymmentä metriä. On syytä huomata, että Guanon talletukset alkoivat kehittyä teollisesti vasta 1800-luvun puolivälissä. Samanaikaisesti heidät kehitettiin kaukaisessa menneisyydessä antiikin inkaksilla.

Venäjän alueella asuva suuri merimetso on suuri lintu. The Suurten merimanskaan siipien pituus vaihtelee kolmekymmentäkolmasta kolmekymmentä kahdeksan senttimetrin keskikokoon ja paino keskimäärin on kolme kiloa. Miehien koko on hieman suurempi kuin naaraat. Suuria merimetsoja leimaavat pään alaosasta suuri valkoinen puoliympyrä ja pääosan paljaat osat ovat keltaisia.

Suurten merimies on lintu, jolla on laaja jakelualue.

Suurten merimetsojen löytyy laajoilta alueilta sekä Euroopasta että Aasiasta, kun taas pesimäalue jatkuu Uuteen-Seelantiin, Tasmaniaan ja Australiaan ja kaappaa Afrikan mantereen monet alueet. On mielenkiintoista, että vain Grönlannin alue on nyt linnun jalostuspaikka koko läntisellä pallonpuoliskolla. Alueen eteläisimmissä osissa, samoin kuin pohjoisissa osissa pesivien yksilöt ovat muuttopaikkoja – talvehtiminen tapahtuu Pohjois-Afrikassa ja Välimerellä. Suuri merimannu on istuva lintu, jos lämmin latvenssien alue muuttuu pesimäksi paikaksi. Venäjän pesimäpaikoilla nämä linnut lentävät ensimmäisellä kevätlämmityksellä. Esimerkiksi helmikuussa he voivat olla Volgan delta. Jos talvi kylmä palaa, merimetsot voivat hyvinkin palata.

Suuret merimetsot ovat monogameisia.

Nämä linnut ovat jo lähellä paria, jotka saapuvat pesimiin. Todennäköisesti merimetsojen parit muodostavat elämän. Merkittävä määrä merimiehiä kolmen vuoden ikäisenä alkaa ryöstää ensimmäistä kertaa. Joillekin henkilöille tämä tapahtuu neljän vuoden ikäisenä tai jopa niin, että viisi vuotta. Kahden vuoden ikäiset merimiehiä, jotka eivät vielä ole seksuaalisesti kypsyneitä, saapuvat kotimaahansa. Täällä he pysyvät lähellä aikuisten merimetsoja.

Joskus merimetsot käyttävät pikkupoikia ja vetävät ne puihin. Mutta tämä tapahtuu harvoin – yleensä nämä linnut itseään varustavat pesänsä. Rakentaminen alkaa pesän pohjan rakentamisella. Se on muodostettu suurista ja paksuista oksista. Merimetsojen yläpuolella oksat ovat ohuempia. Usein oksat ovat niin tuoreita, että ne säilyttävät vihreät lehdet. Merimetsouksien ryhmät menevät keräämään pesimateriaalia varhain aamulla, tavallisesti kerrallaan lintu tuo vain yhden haaran. Tällaisen rakenteen (jossa sekä uros että naaras osallistuvat ja täysin tasavertaiset) tuloksena torni tulee korkeudeltaan viisikymmentä sentriseen senttimetriin. Usein tällaiset torvet sijaitsevat hyvin lähellä toisiaan – lähes tarkasti.

Huhtikuusta kesäkuuhun on merimetson muninnan aika.

Länsi-Euroopan alueella sattuu, että tämä aika ulottuu syyskuuhun asti. Vuoden aikana on vain yksi muuraus. Poikkeus on se, että muuraus on pilalla. Tällöin on mahdollista muodostaa muurattu muuraus. Tyypillisesti täysi muuraus sisältää viisi munaa. Niillä on vaalean ruskehtava vihreä väri (vaikkakin niiden pintamyrkyn kontaminaation vuoksi on hyvin vaikea tunnistaa) ja soikea pitkänomaisen muodon. Merimetsojen kokonaismäärä on keskimäärin 64 x 39,5 mm. Kuitenkin kaikissa munissa ne vaihtelevat suunnassa tai toisessa. Joissakin merimetsojen pesäkkeissä havaittiin olosuhde, jossa yksi munista tehtiin kytkemättömäksi kytkimessä. Tämä pätee erityisesti niille kynsille, jotka sisälsivät viisi tai kuusi munaa. Sekä naaras että uros osallistuvat kuoriutumiseen.Volgan deltalla merimetsojen inkubaatioaika on yhtä suuri kuin kaksikymmentäkahdeksan tai kaksikymmentäyhdeksän päivää. Länsi-Euroopassa sijaitsevien merimiesten keskuudessa ihmiset viettivät munia kaksikymmentäkolme tai kaksikymmentä neljä päivää. Inkubaation aloitus voi riippua paikallisista olosuhteista. Hiljattain syntyneet poikaset ovat avuton – he ovat sokeita (silmät avautuvat kolmannella tai neljännessä elämäpäivällä) ja paljaat (nukka kattaa kehonsa vasta kahden viikon kuluttua). Nuoret poistuvat vanhemman pesästä seitsemän viikon kuluttua synnytyksestä, vaikkakin ensimmäiset pesän pesimet alkavat tulla aikaisemmin aikaisemmin. Merimetsoja pidetään itsenäisinä 12 ja 13 vuoden iän jälkeen, minkä jälkeen nämä linnut virittyvät parviin. Ensimmäiset parvet ovat pieniä. Tällaisessa koostumuksessa nuoret kulkevat lähellä pesimäkohtia. Ajan myötä parvien lintujen määrä kasvaa merkittävästi. Heti kun tämä on tapahtunut, merimetsojen lento alkaa.

Merimetsoa on helppo silmukoilla.

Tämä on usein harmaa varis. Kun merimetso inkuboi munia, sen välittömässä läheisyydessä näyttää olevan varis. Luonnon mukaan varis on heikompi kuin merimies, joten hän yrittää osua sen nokkaan. Totta, se ei pääse. Harmaita varren pakkomielle seuraa se, että merimetso, joka päättää murskata iskuja, nousee jaloilleen. Näyttää siltä, ​​että varis tosiasiallisesti tarvitsee sitä – hän lentää turmeltumatta sivulle. Mutta merimetson takana, todellakin, koko tämän ajanjakson aikana oli vaara. Heti kun merimetso kasvaa munista, korpukumppani tarttuu munaan, jonka kanssa se lentää.

Pieni merimies on pienin merimetso, joka asuu Euroopan alueella.

Rungon pituus on keskimäärin neljäkymmentä kahdeksan senttimetriä ja paino tuskin saavuttaa kahdeksansataa grammaa. Pienen merimieskoko on näin ollen vähintään puolet suuren merimetson koosta. Pienillä merimetsoilla on lyhyt nokka. Tämän lajin eurooppalainen väestö on noin tuhat paria. Pienten merimetsoa sisältävässä ruokavaliossa on pieniä kaloja, jotka linnut saavat matalassa vedessä.

Pienet merimetsoja rajoitetaan sisäisiin makean veden säiliöihin.

Usein nämä ovat vesistöjä, jotka sijaitsevat alueilla, joilla on lämmin ilmasto. He mieluummin kasvillisuutta kasvavat lammikot. Pienet merimetsot rakovat pesiä joko ruokohelpsiin tai puihin. Pieni merimetso on siirtomaa lintu. Tässä tapauksessa siirtomaiden määrä voi olla valtava – yksi siirtokunta voi sisältää kymmeniä satoja pesiä. Jos pieni merimies varustaa pesän seisovasta puusta, se on usein naapuri hirviöitä ja ibisia. Nuoret poistuvat vanhemman pesästä ennen kuin he voivat lentää. Merimetsot nousevat siipikarjassa noin kymmenen viikon iässä.

Pienet merimetsot ovat muuttolintuja.

He menevät etelään suurissa laumoissa välittömästi pesintäjakson päättymisen jälkeen. Näiden lintujen talvipaikkoja löytyy Välimereltä. Talvella ne löytyvät vedestä suolavedellä. Pesäpaikoilla pienet merimetsot saapuivat maaliskuun alussa. Pieni merimetsohäkki sisältää kolme tai neljä munaa. Niiden pituus on neljäkymmentäseitsemän millimetriä. Toukokuun alkupuolella pienet merimieskunnat päättävät lopettaa munat ja aloittavat siitosmunien, jotka kestävät kaksikymmentäseitsemän-kaksikymmentäyhdeksän päivää. Nuoret merimetsot ovat riippumattomia noin neljänkymmenen vuoden iässä. Jos ne ovat vaarassa, merimetsoiset poikaset voivat hypätä pesästä varhain. Tällöin monet heistä voivat jopa uida.

Motley-merimetso on röyhkeä väri.

Tämän lajin edustajien väritys on paljon kevyempi kuin muualla. Kehon yläosa on musta, mutta alaosa (poskille asti) on valkoista. Tumman värinen väri koristaa nokan ja silmän välistä rakoa, ja silmien ympärillä on sininen väri. Leuka morsun merimetson punertava.Tässä on erilaisia ​​värejä ja antoi nimen tähän lintulajiin. Uudis-Seelannin ja Australian alueet ovat monimuotoisia merimetsoja.

Motley-merimetsot elävät meren rannikolla.

He todella antavat heille etusija. Jokien ja järvien rannikoilla ei kuitenkaan ole harvoin vaihtelevia merimetsoja, vaikkakin niiden veden taso on vakio. Motley merimetsot ovat siirtomaita. Yhdessä siirtomaassa voi olla useita tuhansia pesiä. Useimmat pesiä on rakennettu pensaille ja puille.

of Väärennetyn merimetsoalan muuraus sisältää kolme munaa.

Inkubaatio jatkuu neljän viikon ajan, sekä naisen että miehen osallistuminen. Poikaset syntyvät avuton ja ruokkivat vanhempiaan pesässä seitsemän tai kahdeksan viikon ajan. Tämän ajanjakson lopussa jälkeläisten hoito ei ole valmis, mutta kestää noin 11 viikkoa.

Crested merimetsä on harvinainen laji.

Venäjällä merimetson merimiehiä (aka pitkävartisia merimetsoja) löytyy vain Kuolan niemimaalla. Lisäksi merimetsoja löytyy Luoteis-Afrikan rannikolla, Välimerellä Euroopan Atlantin rannikolla sekä Islannissa. Venäjän alueella tarkkaavainen valvonta ja suojelu ovat kaikki näiden lintujen pesiä.

Crested merimetsä on meri-lintu.

Ja meriveden (ei kaukana rannikosta) merikarhainen merimies kuluttaa merkittävän osan ajasta. Maalla tämä lintu näkyy vain pesimättä. Rypytetty merimetso ruokkii vain kaloja.

, Pesäpaikoilla merimatsoja muodostavat pesäkkeet.

Useimmiten se on juuri sellainen. On kuitenkin olemassa tapauksia, joissa nämä linnut pesivät erillisissä pareissa. Samaan aikaan he rakentavat pesän melko vaikeasti tavoitettavissa paikoissa. Se voi olla esimerkiksi kiviä tai kiveä. Rakennusaineina merimetsot käyttävät kuivaa ruohoa tai levää. Tältä osin he voivat lähestyä ja oksat tai paju. Yksi pesä, männynrinnakkaiset merimetsoja käytetään useita vuosia. Muuraus sisältää 2-5 valkoista munaa. Kuhailtaessa molemmat osapuolet osallistuvat.

Korvikodit – suuret linnut.

Rungon pituus on seitsemänkymmentä yhdeksänkymmentä senttimetriä, paino on kaksi ja puoli kiloa. Heillä on pitkä nuija. Naaraspuoliset merimetsot ovat hieman miehiä pienemmät. Korvaan merimetsojen keskimääräinen käyttöikä on kuusi vuotta. Tarkemmin sanottuna se on 6,1 vuotta. Kuitenkin elinikä on 17 vuotta ja 9 kuukautta kiinteä – tämä on kuinka paljon se oli vanhin tunnetuin merimies.

Add a Comment