pöllö

Owl (lat Strigiformes tai Striges.) – edustaja irtoaminen petolinnut, mukaan lukien yli 220 suurten ja keskisuurten lajien, pääasiassa öisin lintu, yhteinen kaikissa maailman maissa. Mutta kaikkien owlien ulkonäkö on samanlainen. Tämä tosiasia osoittaa, että tämä ilme antaa näiden lintujen mahdollisuuden menestyksekkäästi metsästämään pimeässä. Mutta pöllöt ovat suuria. Niiden massa vaihtelee viidestäkymmenestä grammasta neljään ja puoli kiloon. Koko maailman pöllöt asettuivat. Älä löydä niitä vain ehkä Etelämantereella. Venäjällä asuu 17 lajia. Owls harvoin rakentaa pesiä omaansa. Paljon useammin he käyttävät hylättyjä neljänkymmenen pajun, varsien tai puiden onteloita. Useimpien pöllöiden ravitsemusperusta on pieniä lintuja ja jyrsijöitä.

Ainutlaatuiset visuaaliset elimet.

Useimmilla linnuilla on silmät pään puolelle. Pöllöt eivät. Valtavat silmät ovat edessä. Loppujen lopuksi, pöllöt (muutoin hajuton haju) ovat aktiivisia illalla ja illalla. Heillä on binokulaarinen näkemys, joka antaa pöllille kyvyn määrittää tarkasti etäisyys valitulle uhreille. Ja koska pöllö ei voi kääntää silmiään puolelta toiselle (silmäpareja fuusioituneet kallon luut), he voivat keskittyä objektin hyökkäykseen.

Owlilla on joustava kaula.

Silmät ovat kiinteät, mutta kaulan voi kiertää 270 astetta. Owl ennen hyökkäystä täytyy välttämättä “pyrkiä” – kun hän kääntää päänsä kaikkiin suuntiin.

the Neuvostoliiton erityisnäkemyksen lisäksi on erityinen kuulo.

Kiitos hänelle, että nämä linnut, virheettömästi, määrittelevät paikan, jossa heidän uhri on, ja etäisyys siitä. Pöllön ainutlaatuinen kuuleminen johtuu kasvopinnasta, joka muodostaa paksun höyhenet pään etuosassa – ne sijaitsevat renkaassa.

Pöllöt lentävät äänettömästi.

Tällainen hiljainen lento on erittäin löysä ja pehmeä. Niinpä kyky lentää hiljaisesti on toinen sopeutuminen yöelämään – lähinnä metsästykseen.

Heillä on pitkät kynnet.

Pitkä ja kihara. Ja ne ovat hyvin teräviä. Monilla pöllillä on kaksi sormea ​​eteenpäin ja kaksi sormea, jotka osoittavat taaksepäin. Ilman tällaisia ​​aseita heidän olisi vaikea tarttua saaliisiin.

Kaikki pöllöt metsästävät yöllä.

Monet kyllä, mutta eivät kaikki. Kuten tiedätte, poikkeuksia mihinkään sääntöön. Joten se oli ilman heitä. Esimerkiksi maamme maassa elävät suot ja haukkapuvut. Ja jotkut pöllöt joutuvat metsästämään päivisin luontokohteita paikoissa, joissa he elävät. Valkopöllö, joka asuu tundrassa, metsästää useita kuukausia päivänvalossa, koska kesällä aurinko ei ylitä horisonttia.

Pöllön perheparit luovat eliniän.

Kyllä, näille linnuille on ominaista pysyvyys perhe-elämässä. On mielenkiintoista, että poikasten keskuudessa vanhemmilla on enemmän mahdollisuuksia selviytyä. Rehujen ruokinnassa ne voidaan tyydyttää syömällä viimeisen viikinkukan.

Venäjän eurooppalaisessa osassa on tavallisimpia edustajia irlantilaisista pitkäkarvaisista pöllöistä.

Nämä pöllöt saivat nimensä ansiosta höyhenten muodostamien korvien ansiosta. Pitkäkarvainen pöllö kiinnostaa erityisesti havupuita, mutta se löytyy eri puistoista. “Etelä” -elokuvat johtavat istumajärjestelyjä, kun taas “pohjoiset” ovat muuttolintuja. Korvaton pöllön ruokavalioon kuuluu pieniä jyrsijöitä, ruuveja. Viimeksi mainitun tahattomat liikkeet tuomitsevat heidät uhrin asemalle.

Polar-pöllö on suurin lintu pöllöjärjestyksestä Arktisella alueella.

Naisen ruumiinpaino on keskimäärin kolme kiloa ja uros on kaksi ja puoli kiloa. Siipien korkeus on yli puolet metriä. Voit tavata sitä Pohjois-Amerikan, Grönlannin ja Eurasian tundrakissa. Se asuu myös useilla Jäämeren saarilla. Luonnollisissa olosuhteissa he elävät noin kahdeksan vuotta.

Filin on yksi suurimmista pöllöistä.

Tämän linnun paino on yli kolme kiloa. Hän haluaa elää ihmisten eniten vierailevissa paikoissa.Tätä tehtävää varten ihanteelliset tiheät metsät.

Owl höyhenet suojaavat henkilöä onnettomuuksilta.

usko Kazakstanissa ja Keski-Aasiassa, jossa väkiluku uskoivat, että mystinen hahmo kummallakin puolella sulka peräisin huuhkaja ei ole mikään muu kuin sanontoja Koraanista.

the Sukupuolella pöllöt järjestävät “konsertteja”.

Avioliitto alkaa maaliskuussa. Traveller, harhaili elinympäristö pöllöt tähän aikaan vuodesta, se voidaan helposti pelästyä niiden hooting: miehet ja naiset julkaisee nämä äänet ensin erikseen ja sitten duo. Filinia kutsutaan nimellä “Pugach” – loppujen lopuksi ei ole tarpeeksi kuuroja, joten “suorituskyky” päättyy ääneen nauruun. Filamenttien pääruoka on jyrsijöitä. He syövät myös sammakkoeläimiä, hyönteisiä, matelijoita ja jopa lintuja.

Talonpöllö on erittäin rohkea lintu.

Asuu pienissä kaupungeissa, kyliä ja kyliä Venäjän eteläisillä alueilla. Tämä lintu voi viedä kissoihin. Talonpöllö varastoi ruokaa ja piilottaa sen ylijäämät syrjäisillä paikoilla.

Kalaa pöllöt kalaa.

Tämä pöllölaje elää Primoryessa, Okhotskin meren rannalla, Kurilesissa, Sakhalinissa ja Japanissa. Näissä linnuissa on suosikkipaikka pesän perustamista varten, jossa on korkeita puita ympäröivien jokien tulva-alueet. Elämää varten tarvitaan onttoja, ja joella tärkein ruoanlähde on kalaa. Tartu pöllöihin kahdella tavalla. Ensimmäistä on tarkkailtava esineistä, jotka sijaitsevat läheisyyden läheisyydessä. Toinen – vaeltaa matalassa vedessä, tarttumalla lähellä olevaan kalaa.

Pöllöt voivat asettua suoraan maahan tai kaivoihin.

Tämä on lähinnä ominaispiirre henkilöille, joiden elinympäristö on tundra tai aavikko. Esimerkiksi tunkeutuminen pöllö (toinen nimi – luola pöllö) elää Burrows suurin jyrsijöitä Pohjois- ja Etelä-Amerikassa.

Pöllöt – tyypilliset pöllöt.

Kuten useimmat muutkin irtautumiset, he elävät metsissä, elävät syvennyksissä, syövät jyrsijöitä. Venäjällä voit tavata kolmesta tämän suvun lajista: parta, pitkäkarvainen ja harmaa pöllö. Jälkimmäinen löytyy myös suurista puistoista, kaksi ensimmäistä edelleenkin välttävät ihmisten kohtaamista.

Pöllöt ovat hyvin uteliaita.

Talvikaudella taigassa he usein lentävät miehen jälkeen lentäen puusta toiseen. Ruskeat ja pitkäkarvaiset pöllöt asuvat Venäjän federaation alueella, mutta parrakas pöllö tunnetaan paremmin Pohjois-Amerikassa. Nämä pöllöt voivat nauraa niin hirvittävän kovaa, että he pelottavat jopa kokeneita metsästäjiä.

Add a Comment