swifts

Squad-muotoinen

sisältää 378 lajia. Kaikki nämä lajit ovat osa kahta osaa: swifts ja hummingbirds. Joukko swifts koostuu kahdesta perheestä – swifts ja crested swifts.

Lentokäynnistys voi saavuttaa jopa kolmen sadan kilometrin tuntinopeuden. Paikan päällä he ovat enemmän avuttomia, voivat vain tarttua terävien kynsien pystysuoraan kallioon tai istua puun oksalle tai pensaalle. Pään litteä. Nokka on lyhyt.

Merkittävä osa Swift-perheestä on maalattu vaatimattomasti – höyhenä hallitsevat harmaat ja mustat sävyt. Jyrsijöiden jakelualue on melko suuri ja kattaa kaikki mantereet, lukuun ottamatta Etelämantereen, ja joillekin lajeille se on tyypillistä “tapana” liittyä johonkin ihmiseen.

Swifts varustavat pesänsä luolissa, kallioiden rakoissa, onteloissa. Joskus näet nopean pesän erityisen suurilla puiden lehdillä.

of Nauhojen ulkonäköön liittyy joitain samankaltaisuuksia nieltyjen kanssa. Siksi nämä linnut ovat joskus hämmentyneitä. Yksi höyhenpeitteiden erottavista ominaisuuksista on, että he lentävät melko voimakkaasti lennossa, mitä ei voida sanoa nielemisistä.

Crested swifts -perheen lajikkeilla on pääpiirteensä tunnusmerkki (tästä syystä nimi). Lisäksi niille on ominaista pitkän etukäteen lähettäminen. Miesten ja naisten välisellä värialueella voidaan arvioida sellaista ilmiötä kuin seksuaalista dimorfismia.

Crested swifts, järjestää pesänsä puissa. Tältä osin niitä kutsutaan usein puukirjoiksi. Crested swiftsin perhe sisältää neljä lajia, jotka yhdistyvät yhteen sukuun.

Swifts ovat pieniä lintuja.

Suhteellisesti. Rungon pituus on kolmekymmentäkolme senttimetriä ja paino – sata kaksikymmentä grammaa.

Swifts syntyvät flyysejä.

Swiftillä on pitkät vahvat siivet. Siivet ovat puolikuun muotoisia. Niinpä swift-hammaspyörät ovat mahdollisimman hyvin sovitettuja nopeaan manuaaliväliin. Samaan aikaan jotkut lintulajit kykenevät nopeuttamaan jopa kolme sata kilometriä tunnissa. Lentäen Swifts pystyvät ja juovat ja ruokitaan, ja jotkut – jopa nukkumaan! Mutta vaikka Swifts lentävät täydellisesti, maanpinnalla ne ovat aivan avuttomia. Monissa suhteissa tämä johtuu siitä, että sileillä on heikot ja pienet jalat. Monien sohvien silmät etu- ja yläpuolelta peittävät lyhyet, tiheät höyhenet. Nämä erikoiset “silmäripset” on suunniteltu antamaan leikkaussuojaa törmäyksiltä hyönteisten kanssa, kun hän lentää suurella nopeudella.

Jotkut villityypit ovat todella hämmästyttäviä pesiä.

Nämä ovat näiden lintujen trooppisia lajeja. Esimerkiksi Keski- ja Etelä-Amerikassa asuva Cayenne-nopeus. Tämän linnun pesä on kuin pystysuora putki. Tämän “rakenteen” pituus on kuusikymmentäviisi senttimetriä. Cayenne pyörii sylissä liiman avulla lehtiä ja ohutta ruohoa. Tuloksena oleva rakenne (jälleen sylki) kiinnittyy joko kivikkoisiin ulkoneviin osiin tai paksuihin puun oksoihin. Tämän putken pohjassa on pesän sisäänkäynti. Sisällä on pieni alusta, joka on paikka munien munille. Viimeinen Cayennen nopeus sisältää kolme munaa. Vähemmän mielenkiintoinen on pesä, joka rakentaa palmu nopeasti. Tämä lintu on yleinen Etelä-Aasiassa ja Afrikassa. Tämän nopean pesä on tasainen tyyny, joka koostuu höyhenistä ja alas. Tuloksena oleva rakenne kiinnittyy nopeasti palmunlehden alapintaan. On mielenkiintoista, että liima ei ole vain pesä vaan myös munia siihen. Uudet lapset tarttuvat pieneen suojaan itsenäisesti kynsiensä avulla.

Swallowin pesä on kiinalaista ruokaa.

Ja hyvin kuuluisa. Tämä on oikeastaan ​​erikseen valmistettu pesä. Vain siinä on yksi vivahde – se ei kuulu nielemään vaan nopeaan. Polynesiassa ja Kaakkois-Aasiassa asuvalla harmaalla salangaanilla (ja nämä linnut muodostavat suuria pesäkkeitä) rakennetaan syötävä talo sylältä. Pesä on kiinnitetty luolan seinään.

Harmaa salangana on luolastojen asukas.

Linnut elävät suurissa pimeissä luolissa kokonaisissa pesäkkeissä, mutta pimeys ei estä sikareita liikkumasta tasaisesti. Tässä harmaisen salangan kyky echolocation (kuten lepakot) on erittäin tärkeä.

Swiftsillä on harvoja vihollisia.

Suhteellisesti se on niin, ja koskee kaikkia näiden lintujen lajeja. Swiftsin päävihko on Cheglock. Jäljellä olevat saalistavat linnut ovat erittäin vaikeita saada kiinni, koska se ei vain lentää nopeasti, mutta ei koskaan asetu maanpinnalle. Säkärehujen kausivaihtelun aikana saattaa olla uhattuna muuntyyppisiä haukkoja. Vauvojen poikasia on joskus edustanut Sony ja jotkut muut kiipeilyä jyrsijät. Tällainen vaara on perusteltua, jos Swifts asettuu pesäänsä puiden kouruissa tai pesälaatikoissa. Joskus vihollisen nopea on mies. Tilanne on samanlainen esimerkiksi Etelä-Euroopassa. Uskotaan, että nuorten sikojen lihalla on erinomaiset makuominaisuudet. Siksi asukkaat usein asettavat itselleen itse pesimäiset swifts. Tämä tehdään niin, että pesä on päässyt sisään pesästä. Tällaisina pesimäkohtina ovat seinät ja korkeat tornit. Asukkaat odottavat hetkeä, jolloin poikaset ovat valmiita lentämään ulos pesästä, ja pian ennen kuin he vetävät heidät ulos, minkä jälkeen he kuluttavat poikasten lihaa ruokaan.

Musta nopea on Swifts-sukuun kuuluva pieni lintu.

Tämän linnun ruumiin pituus on kahdeksantoista senttimetriä ja siipien korkeus on neljäkymmentä senttimetriä. Musta nopean siipin pituus (hän ​​on tavallinen nopea) on keskimäärin kahdeksantoista senttimetriä ja hännän kahdeksan senttimetriä. Venäjällä musta nopea on hyvin yleinen. Totta, etäisyydestä tämä lintu on melko helppo sekoittaa niellä. Mustan nopean mustan värin väri on tummanruskea. Höyhenpeitto on ominaista vihreän sävyn metallinen kohouma. Niiden kurkulla ja leualla on valkoinen piste. Mustalla sävyllä on tummanruskeat silmät ja musta nokka. Nainen ja uros musta mustat ovat täysin samanlaiset hännän väri. Pieniä eroja löytyy vain poikasten ja aikuisten välillä – poikaset ovat hieman kevyempiä.

Musta nopea on muuttolintu. Se pesii Pohjois-ja Keski-Aasiassa sekä Keski-Euroopassa. Venäjän alueella se löytyy maan länsirajasta itään Transbaikaliaan. Hän asuu kaupungeissa. Joskus hän rakentaa pesiä korkeisiin metsiin. Nestemäisten mustahiekkojen pesimiseen käytetään useita korkeita rakennuksia ja rakenteita. Puistoissa ja metsissä käytetään korkeita puita. Pesä on rakennettu suoraan kivirakennusten, kattojen, ristikkojen läpi. Joskus mustan swift pesä löytyy ikkunan kehysten taakse. Talvella, musta nopeus menee joko Etelä-Intiassa tai Afrikassa. Lähtö on elokuussa.

Pyöreiden saaliiden pesemärakennusmateriaalit lennossa.

Niinpä sohvien rakentamiseen se käyttää niitä kevyitä “käteviä” materiaaleja, jotka päätyvät ilmassa. Nämä voivat olla lankoja, kasveja, hiuksia, pieniä lehtiä, olkia, villaa jne. – kaikki tämä lintu kerää pieneen tasapäähän. Seuraavat kynnet liimaavat kerätyt materiaalit viskoosin syljen avulla. Tuloksena olevalla pesällä on alhaiset sivut, ja lokerot ovat tuskin havaittavissa lainkaan. Pentueen rooli suoritetaan höyhenillä, jotka voivat olla joko yksittäisiä tai suurempia. Hiljattain rakennetun musta nopean pesän halkaisija vaihtelee kahdeksasta yhdeksään senttimetriin ja korkeus on vain yksi senttimetri. Lokeron halkaisija on keskimäärin viisi senttimetriä ja sen syvyys on yksi senttimetri. Samaan aikaan vanhemmille pesiä, jotka toistuvasti sopeutettiin, ovat suurempia kokoja. Tässä tapauksessa pesän halkaisija voi olla viisitoista senttimetriä, korkeus – kolme senttiä. Lokeron halkaisija vanhassa pesässä on jo kahdeksan ja syvyys on kaksi senttimetriä.

of Musta munien asettaminen munien joukkoon vaihtelee kahdesta neljään osaan.

Heillä on valkoinen yksivärinen väri. Munojen keskimääräinen koko on 25 x 17 millimetriä. Munakoiso tapahtuu kesäkuun alkupuoliskolla, kun taas Black Swift saapuu pesimäkohtiin toukokuun puolivälissä. Avuton ja alastomatuhot syntyvät kesäkuun loppuun mennessä ja viettävät noin kolmekymmentäviisi päivää pesässä. Nainen ja uros syöttävät jälkeläisilleen pieniä hyönteisiä. Jokaisen saapuessa poikasiaan, vanhemmat tuovat muutamia satoja paloja tällaisia ​​kokkareita. Yhden päivän aikana tavalliset swifts syöttävät poikaset jopa kolmekymmentä kertaa. Poikaset lähtevät pesästä viiden tai kahdeksan viikon iässä, ja he välittömästi alkavat lentää. Aluksi naaras ja uros jatkavat jälkeläisensä ruokkimista ja tekevät sen suoraan lennossa. Kaikki samat vanhemmat työntävät heidän poikastensa laajaa suua, hyönteisiä, vain lentäen. Jonkin ajan kuluttua (tämä tapahtuu elokuussa), nuoret poikaset pystyvät itse ruokintaan.

Normaali nopeus viettää suurimman osan ajasta ilmassa.

Tunneilla musta nopea voi lentää etsimään ruokaa. Tällöin tämä lintu, jossa on erilaisia ​​hyönteisiä, täyttää suun epäonnistumiseen. Muuten, hyvien hyönteisten joukossa, usein on monia haitallisia, joten nopea tuo suurta hyötyä. Päivän kuluessa jokainen nopea voi lentää neljän sadan ja viisikymmentä yhdeksän sata kilometriä (ja vielä enemmän). Suurella nopeudella ne hajottavat ilmat, ja sitten päästävät (täysin tarkasti) lentämään pesäänsä. Periaatteessa lentävistä sikiöistä ei ole vaikea erottaa nielemistä. Tällöin hännän karvan muotoinen muoto ja hännän sirkulamainen muoto ovat ominaisia. Swifts eivät koskaan pääse paljaalle maalle ja ruoholle. Lisäksi nämä linnut harvoin laskeutuvat puiden yläosien tasolle. Jos nopea, monestakin syystä, on yhä maapallon pinnalla, niin se tulee täysin avuttomaksi. Swift ei voi lentää maaperän pinnalta.

Sateinen sää riistää ruoan resursseja.

Tämä johtuu siitä, että tällä säällä hyönteiset katoavat ilmassa. Tästä vaikeasta tilanteesta on vielä ulospääsy. Mitä poikasia, ne kuuluvat uupumus. Tässä tilassa he eivät tarvitse valtaa. Aikuisten lintujen kohdalla he matkustavat paikkoihin, joissa suotuisampi sää on viisikymmentä-seitsemänkymmentä kilometrin päässä pesiä. Täällä he metsästävät huonoon säähän loppuun asti.

Musta nopea on lintubetoni.

Näissä linnuissa on useita erityisiä tietueita kaikkien muiden lintujen joukossa. Esimerkiksi musta nopea voi olla ilmassa kahden tai kolmen vuoden ajan ilman mitään keskeytyksiä. Ja tänä aikana linnut eivät voi syödä mitään, eivätkä siksi saa juoda tai yhdistää. Tällöin mustat sohvat voivat kattaa jopa viisisataa tuhatta kilometriä pitkiä matkoja laskeutumatta pinnalle. Lisäksi mustahiekkojen edustajilla on suurin vaakatasoinen lennonopeus. Niinpä näiden lintujen ollessa sata-viisikymmentä kilometriä tunnissa ei ole lainkaan raja.

Välimeren altaan keskipinta on valkoihoiden nopean jakelualueen keskus.

Tästä keskuksesta kielten jakelualue ulottuu yhtäältä Atlas- ja vuoristoalueisiin Aasian pieniin maihin ja toisaalta Portugalin, Pyreneiden ja Alppien vuoristoon. Idässä valkeat luut poistuivat alueelta pohjoiseen Himalajiin asti. Ei ole harvinaista, että valkeahkoinen nopea ratkaista pesiä ja tarpeeksi kauas tämän laajan jakelualueen rajoista.

Valkeakarvainen nopea – alppi nopea.

Tätä lintua kutsutaan, ja niin oikein. Valkohiekkaista nopeutta ei kuitenkaan koskaan tapahdu Keski-Euroopan alppien alueella yhtä suuressa määrin kuin esimerkiksi etelässä. Suurin osa näistä köysistä asuu Alppien eteläosissa.Vaikka monet paikat ovat tunnettuja kaikilla Sveitsin korkeilla vuorilla, missä valkoihoiset Swift varustaa pesiä. Alpine swift suosittelee rockia, suoraan meren vieressä. Joskus tämä lintu asettuu korkeisiin rakennuksiin. Ja kun olet valinnut paikalle viimeisen, nopean, tunnetun kestokyvyn, se palaa taas ja uudelleen.

of Blond-haired swift -mallissa on samanlaisia ​​ja erilaisia ​​ominaisuuksia mustaan ​​nopeaan käyttäytymiseen.

Vaaleat hiukset nopeat tottumukset ja tottumukset ovat yleisesti verrattavissa normaalin nopeuden tottumuksiin ja tottumuksiin. Kuitenkin jotkin elämäntavan osatekijät eroavat edelleen näissä linnuissa. Pian sen jälkeen, kun vanha pesä saapuu, lyhytkarvainen nopeus alkaa rakentaa uusia pesiä ja korjata vanhoja. Pesän materiaali (olki, heinä, lehdet jne.), Nämä linnut kerätään myös lennossa. Lisäksi valkoihoiset hiutaleet voivat kerätä ruohoa ja sammaleita kiinni kiviä ja seiniä. Työkalu liimaamalla yksittäisiä palasia tulevaisuudessa pesä keskenään valkoihoidossa nopeasti (samoin kuin tavallisessa) on aina itsessään – se on sylkirauhasen erittyminen, joka on osittain nestemäinen massa. Pesä näyttää matala, pyöreä muotoinen kuppi. Yläosan leveys on 10-12 cm ja korkeus vaihtelee 4-6 cm. Keskimääräinen syvyys on kolme senttimetriä. Kuvitella visuaalisesti, kuinka pesän mittasuhteet voivat auttaa seuraavassa: jos kuvitat, että pesä on samaan aikaan ja jälkeläiset ja hänen vanhempansa, niin pesä lakkaa olemasta näkyvissä. Muurien alku pääsääntöisesti putoaa kesäkuun alussa. Usein laittaminen alkaa jo ennen pesän itsensä valmistumista. Tässä tapauksessa munat asetetaan kahden päivän kuluttua, kunnes ne täytetään kolmella tai neljällä palalla. Blond-haired swift -munissa on haalistunut valkoinen väri. Osittain ne ovat samanlaisia ​​kipsiin (ei ainoastaan ​​ulkoisesti, vaan myös kosketukseen). Mielenkiintoista on, että munan muoto voi vaihdella – pitkänomaisesta erittäin laajaan soikeaan. Munan pituus on yleensä kaksikymmentä yhdeksän kolmekymmentäkolme millimetriä ja leveys on kaksikymmentä-kaksikymmentäkaksi millimetriä. Valkoviiraiset, samoin kuin yleiset, harjoittivat poikasia vain kerran vuodessa.

Valkoinen-haired swift on lintu, joka on laajalle levinnyt Itä-Aasian alueella.

Valkoinen-swift swifts ovat samanlaisia ​​kuin musta nopea koko. Kuitenkin valkoihoinen nopea on erittäin helppo oppia, ennen kaikkea, että läsnä on valkoinen sash alueella nadir. Etelässä levinneisyysalue ulottuu Mongolian kansantasavallan pohjoisille alueille. Idässä valkoinenhiekkainen Swift asuu alueella aina Kamchatkaan asti ja Japanin saarille. Himalajalla tulee myös tämän linnun pesäpaikka. Valkoihoisia pikkupeppejä joko niissä vuoristoissa, joissa on ihmisen asutuksia tai kulttuurimaisemaa, ja pesiä sijoitetaan korkeisiin rakennuksiin. Rakennusmateriaalina, valkoihoinen swift käyttää olkia, kasvien varret jne. Muuraus sisältää kaksi tai kolme munaa.

Valkoihoinen nopea on muuttolintu.

Talvella näitä kruunuja lähetetään Australiaan, Indokiniin tai Indonesian saariin. Muuten, on vauhdikkaiden sävyjen talvehtimispaikoilla, että moulting tapahtuu.

Palm Swift sai nimensä paikkaan, jossa se järjestää pesän.

A sopii hänen nopeuteensa (kuten nimikin merkitsee) yksinomaan palmunlehdille (useimmiten kookospalmun lehdet). Ja sisäpuolella (eli pohjasta). Harvinainen nopeus on pienikokoinen. Joten, hänen kehonsa pituus tuskin kymmenen senttimetriä. Näiden lintujen määrä on suurin itäisen pallonpuoliskon trooppisen vyöhykkeen alueella. Tämä on Etelä-Aasia ja Afrikka. Pesäpuun palmu swifts liimaa yksi tai kaksi munaa. Josta hieman myöhemmin kasvattaa kokonaan alastomia ja avuttomia poikasia. Ne ovat kiinteästi kiinnitetty pesään. Näin tehdessään he ovat ylöspäin ja rintakehät arkkia vasten.Tällaisessa tilanteessa poikaset ovat siihen saakka, kunnes ne täyttyvät (periaatteessa tämä prosessi tapahtuu melko nopeasti). Koska mies on laajentanut laajalti kookospalmun alueen, hän on laajentanut palmunsiirtymien jakelualuetta tekemällä hänet käytännöllisesti katsoen lähimmäisillään monilla alueilla. Esimerkiksi Palm Shift löytyy Pohjois-Thaimaasta, ja tosiasiassa kookospalmut kasvavat vain kulttuurimaisemana. Lisäksi kämmenten nopea voi siepata niiden kattojen katolla, jotka ovat yksinkertaisesti peitetty kookospalmun lehdillä.

Moustached swift on Swift-perheen suurin edustaja.

Rungon pituus on kolmekymmentäkolme senttimetriä. Tämä laji on jaettu Salomonsaarten, Bismarckin saaristo ja Molukkien sekä alueella New Guinea mustachioed nopean voi elää vuoristossa korkeudessa, joka pääsee korkeus 1200 metriä merenpinnan yläpuolella. Mustavalkoisen pään pää on koristeltu pitkällä viikolla (valkoisella) ja valkoisella kulmakarvalla.

Needle-tailed swift on Swift-perheen suurin edustaja Venäjällä.

pituus chaetura Swift vaihtelee yhdeksäntoista kohteeseen kaksikymmentä-kaksi senttimetriä kärkiväli – mistä neljäkymmentä-kahdeksan kohteeseen viisikymmentä senttimetriä, ja paino vaihtelee sadasta kohteeseen yksi sata ja seitsemänkymmentä grammaan. Tämän nopean siipien pituus on kaksikymmentä senttimetriä ja massa on sata ja neljäkymmentä grammaa. Nopeuden nimi johtui siitä, että häntä on suoraan leikattu pois ja ruorimiehillä on neulan päät. Rungon alaosassa on hampaan tumma väri, ja yläosassa on vaaleanruskea väri. Mustat siivet on luonteenomaista metallista. Neulanpuoleisella nopeudella on myös valkoinen tadpole ja valkoinen kurkku. Neulanpuoleiset kyyhkyset pesivät metsäalueilla. Pesät laskeutuvat puiden syvennyksiin. Muuraus sisältää kolme-kuutta munaa. Hän menee talveksi Australiaan.

of Nopeuden nopeus vaihtelee nopeasti.

Havaitsija voi yllättyä surina, jonka lähde on nopea leikkaus ilman ääni. Tosiasia on silmiinpistävä, mutta tietyillä alueilla nämä linnut voivat kiihtyä kolmesataa kilometriä tunnissa.

Add a Comment